آمریکا سه شهروند ایرانی را به دخالت در انتخابات و ارتکاب جرایم سایبری متهم می کند

Election Interference and Cybercrimes

دخالت در انتخابات و جرایم سایبری

دادستان فدرال آمریکا روز جمعه از اتهامات جنایی علیه سه شهروند ایرانی که به اتهام هدف قرار دادن مقامات فعلی و سابق برای سرقت اطلاعات حساس با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) همکاری می کردند، افشا کرد.

وزارت دادگستری مسعود جلیلی 36 ساله، سید علی اغمری 34 ساله و یاسار بلاغی 37 ساله را به شرکت در یک توطئه با دیگر بازیگران شناخته شده و ناشناس برای تضعیف روند انتخابات آمریکا متهم کرد.

آنها ظاهراً حساب های مقامات فعلی و سابق ایالات متحده، اعضای رسانه ها، سازمان های غیردولتی و افراد مرتبط با کمپین های سیاسی ایالات متحده را هک کردند. هیچ یک از این سه عنصر که گفته می شد از نیروهای مقاومت بسیج بودند، دستگیر نشدند.

امنیت سایبری

این فعالیت بخشی از تلاش‌های مداوم ایران برای ایجاد اختلاف، تضعیف اعتماد به روند انتخابات ایالات متحده و به دست آوردن غیرقانونی اطلاعات در مورد مقامات فعلی و سابق ایالات متحده بود که می‌توان از آنها برای پیشبرد فعالیت‌های مخرب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله تلاش‌های مداوم برای انتقام‌جویی استفاده کرد. ” وزارت دادگستری اعلام کرد: درگذشت قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران.

به گفته وزارت دادگستری، این فعالیت مستلزم دسترسی به اسناد غیرعمومی مبارزات انتخاباتی و ایمیل‌های مربوط به کمپین در حدود مه 2024 بود. سپس در ماه بعد، توطئه گران با به اشتراک گذاشتن مطالب تبلیغاتی دزدیده شده با نشریات رسانه ای و افراد مرتبط با دیگر کمپین ریاست جمهوری، درگیر عملیات هک و افشای اطلاعات شدند.

این تحول نزدیک به دو هفته پس از آن صورت می‌گیرد که دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) بازیگران تهدیدکننده ایران را به غارت مطالب غیرعلنی از ستاد انتخاباتی رئیس‌جمهور سابق ترامپ و انتقال آنها به ستاد انتخاباتی بایدن و سازمان‌های رسانه‌ای آمریکا متهم کرد.

متیو جی. اولسن، دستیار دادستان کل از بخش امنیت ملی وزارت دادگستری، گفت: «این تلاش‌های هک و افشای اطلاعات توسط ایران یک حمله مستقیم به یکپارچگی فرآیندهای دموکراتیک ما است.

وی افزود: بازیگران دولت ایران مدت‌هاست که به دنبال استفاده از ابزارهای الکترونیکی برای آسیب رساندن به منافع آمریکا بوده‌اند، این مورد تعهد ما را به افشای تلاش‌های رژیم ایران یا هر بازیگر خارجی دیگر برای مداخله در جامعه آزاد و آزاد ما نشان می‌دهد.

جلیلی، آقامیری و بلاغی همچنین متهم به انجام یک کمپین هک گسترده بودند که از ژانویه 2020 برای به خطر انداختن رایانه‌ها و حساب‌های آنلاین قربانیان با استفاده از ترکیبی از تکنیک‌های فیشینگ و مهندسی اجتماعی آغاز شد.

این شامل استفاده از پرسونای جعلی برای فریب کاربران برای کلیک کردن بر روی پیوندهای مخرب، جعل صفحات ورود به سیستم برای به دست آوردن اعتبار حساب، و استفاده از حساب‌های قربانی در معرض خطر برای ارسال پیام‌های فیشینگ به سایر اهداف بود. وزارت دادگستری گفت که برخی از این تلاش ها موفقیت آمیز بوده است.

این سه نفر به 18 فقره از جمله توطئه برای ارتکاب سرقت هویت، سرقت هویت تشدید شده، کلاهبرداری از دستگاه دسترسی، دسترسی غیرمجاز به رایانه برای به دست آوردن اطلاعات از رایانه محافظت شده، دسترسی غیرمجاز به رایانه برای کلاهبرداری و به دست آوردن چیزی ارزشمند، و کلاهبرداری از طریق سیم متهم شده اند. .

در هماهنگی با کیفرخواست، وزارت امور خارجه برای اطلاعات در مورد جلیلی، آقامیری و بلاغی، دخالت سپاه در انتخابات آمریکا یا افراد و نهادهای مرتبط با آنها تا سقف 10 میلیون دلار جایزه تعیین کرد.

دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) هفت فرد را به دلیل فعالیت های مخرب سایبری خود از جمله کلاهبرداری فیشینگ، هک، درز اطلاعات و ادعای دخالت در کمپین های سیاسی تحریم کرده است.

  • مسعود جلیلی
  • علی مهدویان، فاطمه صادقی، الهه یزدی، سیدمهدی رحیمی حاجی آبادی، محمدحسین عبدالرحیمی و رحمت الله عسکری زاده (کارکنان و مدیران امنیت پاسارگاد)

لازم به ذکر است که دولت آمریکا پیش از این در نوامبر 2021 شش کارمند دیگر همین شرکت را به دلیل تلاش برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2020 تحریم کرده بود.

امنیت سایبری

وزارت خارجه آمریکا گفت: «رژیم ایران به طور فزاینده ای در تلاش است تا بر نتیجه انتخابات آتی آمریکا تأثیر بگذارد، زیرا معتقد است که نتیجه بر سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران تأثیر خواهد گذاشت».

بازیگران تحت حمایت دولت ایران انواع مختلفی از فعالیت‌های مخرب سایبری مانند هک، افشای اطلاعات و فیشینگ را در تلاش برای تضعیف اعتماد به فرآیندها و نهادهای انتخاباتی ایالات متحده و در عین حال به دنبال تأثیرگذاری بر سیاست‌های سیاسی انجام داده‌اند. کمپین ها.»

خبرگزاری رسمی ایران، ایرنا گزارش داد، در ماه اوت، ایران اتهامات مربوط به هر گونه نقشی در این هک را رد کرد و آنها را بی‌اساس توصیف کرد و «قدرت سایبری ایران دفاعی و متناسب با تهدیداتی است که با آن مواجه است».

این کیفرخواست آخرین تلاش دولت آمریکا برای مقابله با تلاش های خارجی برای مداخله در انتخابات آتی است. اخیرا، اتهامات جنایی و تحریم هایی نیز علیه کارکنان رسانه دولتی روسیه RT به اتهام حمایت مالی از تأثیرگذاران رسانه های اجتماعی طرفدار ترامپ در ایالات متحده مطرح شده است.

این مقاله جالب بود؟ ما را دنبال کنید توییتر و لینکدین برای خواندن مطالب انحصاری بیشتر ما.



منبع: https://thehackernews.com/2024/09/us-charges-three-iranian-nationals-for.html