دستگاه های ضبط تصاویر دارای حافظه داخلی از نوع HDD هستند که با توجه به قدرت دستگاه مورد استفاده، تعداد هاردهای قابل نصب و ظرفیت هر هارد مشخص میشود. دستگاه های رکوردر عموما به 4 – 8 – 16 – 32 یا 64 کانال تقسیم میشوند و در هر پروژه با توجه به تعداد دوربین های استفاده شده و کانال های خالی مورد نیاز، رکوردر مناسب انتخاب میشود. دوربین های تحت شبکه نسبت به دوربین های آنالوگ از تکنولوژی به روزتری برای ضبط و انتقال تصاویر برخوردارند. این دوربین ها برای پروژه هایی که باید در آنها از تعداد بالایی دوربین استفاده شود؛ مثل سازمان ها، ادارجات دولتی و مراکز خرید، گزینه بهتری نسبت به دوربین های آنالوگ هستند. برخی دیگر از مشخصات دوربین های مدار بسته نیز تعیین کننده است که می توان در این مشخصات به حالت دید در شب دوربین، ضد آب یا ضد گرد و غبار بودن دوربین ها که این موضوع تعیین کننده دوربین های داخل و خارج ساختمان می باشد اشاره نمود. با استفاده از کابل ها و فیش های ارتباطی به این کابل ها می توان برق مورد نیاز دوربین ها را از منبع تغذیه تامین نمود و با استفاده از کابل هایی که برای تصویر هستند تصاویر را از دوربین ها به دستگاه DVR منتقل نمود.
- یکی از بخش هایی که لازم است از نصب آن روی NVR اطمینان حاصل نمایید هارد دیسک است.
- تجهیزات لازم برای نصب دوربین مداربسته ip شامل دوربین، سوئیچ و NVR میباشد.
- دوربین باید در ارتفاع و محلی قرار گیرد که بیشترین زاویه دید و کمترین نقطه کور را داشته باشد.
- برای نصب دوربین مدار بسته رعایت اصول ضروری است تا پروژه به بهترین شکل ممکن و با هزینه های مناسب و اقتصادی به صورت استاندارد پیش رود.
گذراندن دوره آموزش نصب دوربین مداربسته شما را در مسیر کسب درآمد قرار داده و شرایطی را فراهم می آورد که بدون نیاز به سرمایه اولیه، در این حرفه وارد بازار کار شوید. در نهایت، در صورت ایجاد هرگونه سوال یا ابهام می توانید با کارشناسان کافه آموزشگاه مشورت نموده یا برای شرکت در دوره، به قسمت ثبت نام در سایت مراجعه فرمایید. همانطور که پیشتر ذکر شد، نقشه نصب دوربین مدار بسته به شما کمک می کند تا بهترین مسیر را برای انجام کابل کشی پیدا کنید. همچنین محل نصب دوربین ها را نیز مشخص کنید تا هنگام راه اندازی سیستم نظارتی با مشکل مواجه نشوید.
برای نصب دوربین مداربسته چه شرایط قانونی وجود دارد؟
مجله خبری دوربین مداربسته آی پی کنید که باید فیش BNC را به درگاه ورودی دی وی آر متصل کنید تا تصویر دوربین مداربسته را ببینید. برای راه اندازی دوربین های مداربسته آنالوگ، دوربین را به کابل های ویدیویی و منبع تغذیه اتصال دهید. دوربین های مدار بسته را در فروشگاه های بزرگ و ساختمان های تجاری مختلف برای حفاظت و جلوگیری از سرقت به کار می برند. همچنین شرکت ها و سازمان های مختلف که دارای بخش های متنوعی می باشند از دوربین مدار بسته برای کنترل و نظارت بر عملکرد کارمندان شرکت استفاده می کنند.
راهنما رفع مشکلات رایج دوربین مدار بسته و عیب یابی دوربین مداربسته تحت شبکه
علاوه بر این، دوربین های آنالوگ از دستگاه VCR استفاده کرده و از دوربین هایی که تحت شبکه هستند نیز از دستگاه های NVR استفاده می شود. پس این موارد در دوره آموزش نصب دوربین مداربسته مورد توجه قرار گرفته و به دانشجویان آموزش داده می شود که به شکل برای نصب این دستگاه ها اقدام کنند. پیش از هرچیز، تکنسین فنی باید این نکته را مورد توجه قرار دهد که دوربین مداربسته در چه مکان ها و موقعیت هایی باید نصب شود. در اصل باید در دوره آموزش نصب دوربین مداربسته این مطالب آموزش داده شود که در چه مکان هایی نیاز است تا نظارت بیشتری وجود داشته باشد و زاویه نصب دوربین ها می بایست به چه شکلی باشد.
توجه داشته باشید که هنگام خرید دوربین های مداربسته ، تمامی لوازم مورد نیاز برای نصب توسط فروشنده به شما داده می شود و لازم نیست نگران خرید سوئیچر شبکه ، NVR و یا کابل های شبکه باشید. دوربین های مداربسته تحت شبکه نیاز به تغذیه دارند و باید به صورت مجزا برای هر کدام(از طریق آداپتور) ویا با سیم کشی و اتصال به تغذیه مرکزی این کار را انجام دهید. اولین مرحله در آموزش نصب دوربین مداربسته تعیین محل مناسب برای نصب دوربین است. برای تعیین مکان های نصب دوربین باید یک نقشه حدودی از خانه و یا محل کار بر روی کاغذ رسم کنید.